• SEZONSKO SNIŽENJE

    Kupite ovde
  1. Slide 1
  2. Slide 2

Jednostavan dizajn, ali prefinjen kvalitet

Jesen - zima 2020. govori o ženama koje se kreću forvardom. To je kolekcija koja je izrazito nepristojna, zemaljska i optimistična. U ovosezonskim paletama i siluetama naziru se prošlost, ali one se osvežavaju i modernizuju kroz sočiva marke BLR. Krojenje je fokusna tačka i siluete su precizne - prelazeći telo bez ograničenja. Haljine nude novi osećaj romantizma. Ovo je kolekcija koja se oseća ugodno i besplatno za žene na njihovim svakodnevnim putovanjima.

#Ballary #Kolekcija jesen - zima 2020

Nova kolekcija

Cilj kompanije Ballary je da poboljšamo kvalitet svake odeće koju napravimo. Verujemo da je proizvodnja sveti proces. Usredsređeni smo na izradu svakodnevnih stvari od luksuznih materijala. Guramo kovertu iz našeg studija u Srbiji.

#Ballary #Designed in Serbia

Limitirana serija #Time to Shine

<transcy>Umetnost razonode</transcy>

Lagan i svestran, udoban i šik. Kolekcija kultnih komada koji će vam uljepšati izgled proleća. Otkrijte najnoviji izbor odeće za proleće i leto i pokažite jedinstveni karakter trendova kroz svoje stilske izbore.

#NewinBallary

Opširnije

Dodajte dozu gracioznosti

otkriti više

<transcy>Manje je više</transcy>

Ballary odeća ima jedinstven pristup modernoj odeći. Dizajnirali smo samo ono što vam treba i ništa više.

<transcy>#Ballary #Unique Design</transcy>

just now.

A SPLASH OF COLOUR | New collection musts for the season: long sleeve frock coat with a lapel collar. Featuring a double - breasted front with metal buttons and a belt lined in matching fabric.

#NewinBallary

Pogledaj još

<transcy>O nama</transcy>

Ballary je srpska modna marka ženske odeće. Koncept Ballari zasnovan je na imidžu naših kupaca: elegantnih, ženstvenih i sofisticiranih devojaka. Snažno smo inspirisani putovanjima ženskog tela koje pokušavamo da naglasimo savršenim fitom i jednostavnošću odeće. Vlastita dizajnerska radionica i kancelarija nalaze se u Topoli. Trenutno sarađujemo sa mnogim proizvođačima širom Srbije. Čitav tim od više od 20 istomišljenika radi sa nama. Štaviše, ovaj broj se neprestano povećava.

#Ballary #What Inspires Us?

Pogledaj još

Instagram feed

Povežite se sa našom Ballary Instagram porodicom da biste uživali u prilagođenom sadržaju i ekskluzivnim novim ponudama i kolekcijama.

#Ballary #BallaryWomen